Menu

Bosuitje

Terug naar overzicht

Beleef een fantastische dag in de natuur met je leerlingen. Tijdens de natuurdagen van NatuurWijs leren kinderen zóveel meer dan wanneer ze uit een boek of van het digibord leren. Basiskennis over de natuur wordt opgedaan met echte, eigen ervaringen. De kinderen zien, voelen, horen, ruiken en proeven de natuur. Deze levende kennis en bijzondere ervaring blijft ze bij. Zelf een duizendpoot over je hand laten lopen maakt meer indruk dan honderd plaatjes in een boek.

Een bosuitje duurt een schooldag en biedt een echte natuur-beleef-ervaring. Een mini-bosuitje van 2 uur is ook mogelijk.

Dit aanbod is exclusief voor het primair onderwijs en BSO's in Gooi en Vechtstreek. 

Tarieven Kalenderjaar 2024:
Bosuitje (schooldag, 4 uur): € 125,- Groep 5 t/m 8 van de basisschool. Dit is een gereduceerd tarief en geldt voor maximaal 3 groepen per school per kalenderjaar. Daarna geldt het reguliere tarief van €225.

Dankzij een financiële bijdrage van de Vrienden van het Gooi kunnen scholen in Gooi en Vechtstreek tegen een gereduceerd tarief kennismaken met NatuurWijs.

Duurzame Werelddoelen

De duurzame werelddoelen zijn zeventien duurzame doelen om van de wereld een betere plek te maken. Onderstaande doelen zijn van toepassing op deze activiteit.

Aanmelden

Delen op social media

FacebookFacebookTweetTweetLinkedInLinkedInE-mailE-mail