Menu

Verkeersexamen-route Hilversum

Terug naar overzicht

Gemeente Hilversum ondersteunt scholen bij het organiseren van het praktisch verkeersexamen

De basisscholen in Hilversum organiseren zelf het fietsexamen. Hiervoor kan gebruik gemaakt worden van de officiële permanente route in Hilversum. Voor scholen die meedoen aan het verkeersexamen is er een app waarin alle controleposten staan en waar de vaardigheden van de kinderen in worden beoordeeld. De route door Hilversum wordt aangegeven door vaste bewegwijzering. Ouders kunnen zo de route van tevoren ook samen met hun kind oefenen.

Reserveer een datum!

Scholen in Hilversum die gebruik willen maken van de bewegwijzerde route voor het verkeersexamen, kunnen via het formulier onderaan deze pagina een datum kiezen en reserveren. Wilt u ook veiligheidshesjes reserveren? Geef dan in het vak "Opmerkingen" aan hoeveel. Deze kunt u dan na de bevestiging op afspraak bij het stadskantoor ophalen.

Op de website www.educatiefhilversum.nl staat alle informatie over Veilig naar school en het verkeersexamen in Hilversum met tips voor de organisatie, de controleurs langs de route en informatie over diverse verkeersprojecten.  Er is ook een voorlichtingsfilm gemaakt voor het fietsexamen.

Aanmelden

Delen op social media

FacebookFacebookTweetTweetLinkedInLinkedInE-mailE-mail