Menu

Boswachtersspreekuur online van Natuurmonumenten 's-Graveland

Terug naar overzicht

Heb je al eens een boswachter online in de klas gehad? Dat is nog eens leuk! Is het veel te koud of zijn er onvoldoende rijdende ouders, kies dan voor het online spreekuur met één van onze boswachters.

Onze boswachter van Natuurmonumenten vertelt over zijn/haar beroep en laat leuke foto's en filmpjes zien van wat er zoal in het bos te zien is. De boswachter geeft antwoord op al jullie vragen, vertelt bijvoorbeeld over wilde bijen en er is een spannende kist vol met allerlei opgezette dieren, zoals een vos of een das.

Vanuit OERRR zijn diverse leuke ideeën voor natuurprojecten beschikbaar waarmee de klas zich kan voorbereiden op het spreekuur. Informatie hierover volgt na boeking. In overleg met de leerkracht kan er ook een thema worden behandeld. Voor de meest optimale interactie tussen de klas en de boswachter, adviseren wij om het online spreekuur via een digibord (met camera en geluid) te laten plaatsvinden want het gaat via Microsoft-teams. Stuur ons de vragen van de klas door, zodat de boswachter ze mee kan nemen in het verhaal. Omdat het een nieuw product is, zijn we benieuwd naar jullie ervaring. Na het spreekuur sturen wij een evaluatieformulier toe.

Lijkt het je leuk om de boswachter online in de klas te ontmoeten? Boek dan het online spreekuur. Per spreekuur kan één groep aanwezig zijn. Het duurt in overleg maximaal 45 minuten.

Vragen? Mail jeugdgooienvechtstreek@natuurmonumenten.nl

Bij het boeken van dit programma gaat u akkoord met onze voorwaarden.

Duurzame Werelddoelen

De duurzame werelddoelen zijn zeventien duurzame doelen om van de wereld een betere plek te maken. Onderstaande doelen zijn van toepassing op deze activiteit.

Aanmelden

Delen op social media

FacebookFacebookTweetTweetLinkedInLinkedInE-mailE-mail