Menu

Popcontact


Hilversum
06 30 475 473
www.popcontact.nl
info@popcontact.nl


Popcontact is een kleinschalig poppentheater dat voorstellingen en workshops geeft binnen regulier en speciaal (basis)onderwijs. 

Het thema van de Kinderboekenweek 2022 is Gigagroen. Dan kunnen leerlingen genieten van de voorstelling Chico's avontuur

‚ÄčReacties op de voorstelling: 

Anneke en Marloes, leerkrachten Kors Breyerschool:
Wat een prachtige voorstelling! Mooie muziek; dat gaf de sfeer en emoties goed weer. Hele mooie poppen. Het is heel duidelijk en zit supergoed in elkaar.

Leerkracht Auris, De Taalkring:
Wat een schitterend poppentheater. Muziek was prachtig in de sfeer van het verhaal. De kinderen hebben vanaf het begin tot eind genoten. Schitterende betrokken koppies, kijkend naar de kast, staand om bijna het verhaal/de kast in de kruipen. Ook de 'onrustige' kinderen waren tijdens dit spel rustig en aandachtig betrokken. Leuk, dat je het verhaal na afloop nog besprak met de kinderen. 

Kelly en Angela, leerkrachten SBO Het Mozaïek:
Wat een mooie voorstelling. De muziek was ook erg mooi en nam de kinderen nog meer mee in het verhaal. Leuk en spannend decor, ik was nieuwsgierig. Je nam een paar momenten om de kinderen erbij te betrekken, dat was fijn.