09-12-2010
NME genomineerd als "Samenwerker van het jaar"

Drie organisaties zijn door het dagelijks bestuur van het Gewest Gooi en Vechtstreek genomineerd voor de jaarprijs "Samenwerker(s) van het jaar 2010": NME Gooi en Vechtstreek, de directeuren van de vier innovatieplatforms die ressorteren onder Innovatieve Verbindingen en de Lets Organisatie. De drie genomineerden op de shortlist komen voort uit een groep van zeven voordrachten.
  
Oproepen voor het doen van nominaties verschenen in de digitale nieuwsbrief en op de website van het Gewest Gooi en Vechtstreek.
Bij het beoordelen van alle kandidaten is vooral gekeken naar teamgeest en goed samenspel van personen met verschillende kwaliteiten die kenmerkend zijn voor succesvolle vormen van samenwerking binnen onze regio.

Tijdens de algemeen bestuursvergadering van 9 december zal uit de drie genomineerden, door middel van schriftelijke anonieme stemming de winnaar worden gekozen.
Begin januari 2011 wordt de winnaar van de jaarprijs ‘Samenwerker(s) van het jaar’ bekend gemaakt en de prijs uitgereikt.
Meer informatie:
info@omgevingseducatie.nl